Oyunun Özellkleri 94 LeveL Başlangıç (Sol taraftaki göreve tıklayarak 94 oluyorsunuz) Npclerde Silahlar - takılar - kalkanlar - hepsi var GM'ler Perfect Skillde Veriyorlar xD Dün 2 tane sabit İP'li server oynadım 2side kapalı ama bu açık dünden beri ve sürekli açık kalacağınada inanıyorum
Bende hersey var ama Mc yok nerden indirebilirim diyorsanız indirmenize gerek yok masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın > yeni > metin belgesi oluştur > içine ekinmt2.malware-site.www yazın ve farklı kaydetmeye tıklayın mc.txt diye kaydedin metin2'nin kurulu olduğu yere atın
Üyelik sorunu mesajları geldi şifrenizi 9 haneli yapın ve sol taraftaki kayıt oldan deneyin
Pack sorunuda geldi bende indirdim hatalıydı fakat mcye ekinmt2.malware-site.www yazın daha sonrada hamachili servera nasıl giriyorsunuz işte o exe ile oyuna girin eğer yapamazsanız birazdan sizlere upload edebilirim
kendim upload ettim 1 teşekkürü çok görmeyin 3 saniyenizi alır
Buradan Server Hakkında Bilgi Vericem
ServeR Akşamları kapanıp sabahları açılıyor arkadaşlar [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Arkadaşlar Map Bug Sorunu Kalkmıştır Charınız Askıdaysa Kurtarabilirsiniz
Vs Event sona ermiştir 1.ler Yosma-Performance-27EyLuLTR'dir Vs Eventi Düzenleyen [SGM]Bursa ve [SGM]Kewell'dır onlardan aldığım açıklamayı paylaşıyorum sizlerle
Dün yapılan vs eventta Sarıların 1.si Performance(ninja)'dır Kırmızıların 1.si 27EyLuLTR(ninjadır) Mavilerin 1.si Yosmadır Yosmayı yenen 27EyLuLTR en güçlü oyuncu ünvanını kazanmıştır